Sennheiser evolution wireless D1

IMG_3927

Sennheiser D1, de nieuwe generatie in digitale draadloze systemen
Ruimte voor goede verbindingen is steeds moeilijker in een druk bevolkte en een smaller wordend frequentie gebied. Om toch fatsoenlijke en betaalbare verbindingen te kunnen leveren heeft Sennheiser het een stapje hoger op gezocht en wel te weten de 2,4 Ghz-band. Op deze frequentie zag Sennheiser nog volop mogelijkheden voor de toekomst.

Het nieuwe Evolution Wireless D1 draadloze systeem is gemaakt voor de toekomst. Naast een oerdegelijke metalen behuizing bevat het systeem effecten zoals megaphone, phone, de-esser en een 7-bands grafische equalizer. Via channel boosting zijn tot 15 systemen tegelijk te gebruiken. De sennheiser D1 draadloze systeem mag overal op het vaste land van Europa gebruikt worden! Een standaard set bestaat uit een ontvanger en een zender, waarbij de zender vaak in een microfoon of in een beltpack is ingebouwd.

Eenvoudig gebruik is een van de kernpunten van sennheiser D1 draadloze. Druk op ‘Pair’ en het systeem is gebruiksklaar. De gevoeligheid van de microfoon wordt automatisch aangepast. En mocht je er ooit om verlegen zitten, iedere set kan met Android en iOS apps worden bediend middels het Media Control Protocol.

7.5 Miliseconden
Dit is de tijdsduur die het systeem nodig heeft om alle frequenties in de omgeving te checken. Dit betekent dat er 133 keer per seconde een frequentiecheck wordt gedaan om optimale performance te garanderen.

Altijd een backup
Het Evolution Wireless D1 systeem heeft constant 2 kanalen beschikbaar. Een zendkanaal en een backup kanaal die parallel aan elkaar werken.

Dynamisch bereik
De intelligente gain regeling zorgt voor een virtueel dynamisch bereik van 145dB. Dit betekent dat zachte passages even helder en dynamisch klinken als passages op maximaal volume.

Sennheiser d1 draadloze Sets:
– Zes Evolution kapsels beschikbaar – Match de microfoon met jouw toepassing
– Wireless Link protection – Betrouwbare draadloze koppeling
– Self-configuring system – Automatische koppeling en automatische gain instelling
– Stage-proof design – Metalen behuizing en shock-mounted kapsels
Sets ew D1-835, ew D1-845, ew D1-935 & ew D1-945

De vocal sets zijn standaard leverbaar met een E835 of E935(cardioïde) of E845 of E945 (supercardioïde) kapsel.