Luidspreker catalogus

Dynacord beseft dat ook zij zich meer moeten laten zien in een lager segment dan zij zich tot nu toe bevonden. Hierbij heeft Dynacord zich laten inspireren door de gedachte dat professionele eindgebruikers die voor het eerst tot aanschaf van een zeker merk overgaan en hier tevreden over zijn, niet vaak meer overstappen. De A-Line bestaat uit een serie passieve en actieve fullrange luidsprekers en subwoofers voor eindgebruikers met een kleiner budget, waardoor Dynacord ineens nog interessanter wordt voor de kleinere bands, muzikanten, zangers, zangeressen en drive-in shows.

Vergelijking met Electro-Voice Live X
Electro-Voice en Dynacord worden beide in dezelfde fabriek in Duitsland geproduceerd. Beide merken vallen binnen de immense Bosch groep. Maar dat wil niet zeggen dat beide merken ook exact hetzelfde zijn. Integendeel.. Het meest logisch is dan ook om deze nieuwe A-Line te vergelijken met Live X van EV wat inmiddels een paar jaar op de markt verkrijgbaar is.

  • De A-Line sprankelt meer in het hoog en midden hoog, terwijl Live X zich beter manifesteert in het laag
  • De spraakverstaanbaarheid is door de helderheid van A-Line beter
  • De A-Line wordt in tegenstelling tot Live X geleverd met actieve en passieve filters
  • De actieve kant van A-Line is uitgerust met een monitor schakelaar

Toepassing Dynacord A-Line
Wat ons betreft raakt de A-Line de bestaande doelgroep van Dynacord. Dynacord is zeer populair onder tape artiesten, zangers, zangeressen, muzikanten en drive-in shows. Natuurlijk kunnen de luidsprekers ook ingezet worden als portable PA of vaste geluidsinstallatie, maar door de klank denken wij dat deze serie het erg goed zal doen onder de bekende klantengroep van Dynacord. De prijs zal hierbij zeker een rol spelen, want instappen met Dynacord wordt je makkelijker gemaakt. Maar door zijn heldere klank zal ook A-Line ook uitstekend ingezet kunnen worden als spraakversterker. De combinatie met de legendarische Powermate en CMS mixers, alsook de versterking door de SL versterkers is dan ook ultiem. Kwaliteit die elkaar maximaal versterkt.

The D-LITE series full-range speakers are extremely light yet mechanically durable polypropylene cabinets for portable sound reinforcement applications in small to medium – sized venues. The wide range of mounting accessories available for the enclosures and their tasteful styling permit them to be used in critical fixed installations.
The D-LITE series is recommended for:

  • Entertainers and Smaller Live-Bands
  • Fixed Installations in Schools
  • Pubs and Restaurants
  • Mobile DJs
  • Multi-Media Applications

D-LITE loudspeakers are available to be used in stand-alone applications. However, they are also included as system speakers in D-LITE systems such as D-LITE 2000 System